De Specialist voor kantoorartikelen en magazijnspullen

Over Company Supplies

Company Supplies is een one-stop-shop leverancier
voor alles wat u op het kantoor of magazijn nodig heeft.
Wij denken graag mee hoe u op een efficiente manier uw artikelen kunt inkopen. Denk hierbij aan het bestel proces of aan het beperken van het aantal leveranciers. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te halen voor u.  
Bij CompanySupplies kunt u dus terecht voor al uw Kantoorbenodigdheden  en overige artikelen.  
Wij kijken welke artikelen voor de beste prijs besteld kunnen worden.
 

Assortiment

Companysupplies voert een breed assortiment kantoorbenodigdheden. Van kopieerpapier tot toners en van pen tot whiteboard. Wij voeren uiteraard de bekende merken zoals; Herma, Snowman, Leitz, Fellowes, Edding, Navigator of 3M. Daarnaast hebben wij een mooi aanbod van top kwaliteitsmerken die u binnen de doorgaans normale kanalen niet zomaar aantreft, die u via de mail of telefonisch bij ons kunt opvragen. Companysupplies is graag onderscheidend om hierdoor het verschil te kunnen maken in de kantoorbranch. Dat doen wij ook met ons huismerk van Staples, Quantore en compatible toners en cartridges.

Prijs

Companysupplies biedt u een bijzonder goede prijsstelling. Dankzij onze inkoopkanelen, zijn wij in staat een concurrerende prijs te bieden voor alle artikelen in ons assortioment voor onze klanten. We hanteren voor veel artikelen staffelprijzen waardoor de prijs lager wordt als u meer besteld. Daarnaast is het ook mogelijk om voor bepaalde artikelen prijsafspraken te maken, om deze prijzen voor een bepaalde periode vast te leggen.

Doelgroep

Met een assortiment van meer dan 21.000 artikelen hebben wij alles wat u nodig heeft voor uw kantoor, zorginstelling, school en magazijn. Wij vernieuwen ons assortiment
voortdurend met nieuwe producten, zoals verpakkingsmaterialen en schoonmaak artikelen die goed aansluiten op het kantoor of magazijn.

Webshop

Wij begrijpen natuurlijk dat een organisatie soepel moet blijven draaien en wij denken graag mee met de artikelen die daar het best bij aansluiten.
Daarbij kun je denken aan bureaustoelen voor op het kantoor en labelprinters voor het afdrukken van verzendetiketten voor de verpakkingensdozen. Thee, koffie en hygiene artikelen voor in de kantine.
Het logistieke proces verloopt bijna volledig geautomatiseerd, van bestelling tot aan de aflevering. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt werken. Handig, want daardoor hebben we onze handen vrij voor de klant en kunnen we persoonlijk meer service leveren.

Levering

Bestellingen die bij Company Supplies op voorraad zijn en vóór 16:00 uur worden besteld, worden binnen 1 werkdag bij u aangeboden. De bezorging van de bestelling vindt elke werkdag plaats tijdens de normale kantoortijden. Mochten uw openingstijden afwijken de normale kantoortijden (9:00 uur tot 17:00 uur), neem dan contact op met onze klantenservice.
Wij leveren kantoorartikelen en magazijn artikelen in Nederland en Belgie. Bijvoorbeeld; Zwolle, Amsterdam, Utrecht, Enschede, Urk, Emmeloord, Meppel, Harderwijk, Raalte, Nieuwleusen, Ede, Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn, Epe, Meppel, Hoogeveen.

Duurzaam

De vraag naar grondstoffen neemt wereldwijd sterk toe. In 2050 zouden de Nederlandse en Belgische economieën volledig moeten draaien op herbruikbare grondstoffen, zodat het milieu minder wordt belast. De circulaire economie bevordert een gemakkelijke en duurzame manier om afval te verminderen en bij te dragen aan een positieve ecologische voetafdruk.

Om die reden is Staples onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Renewi en Steinbeis om de circulaire economie binnen haar klantenkring aan te moedigen door een 100% circulaire papier-oplossing aan te bieden. Renewi zamelt gebruikt papier van bedrijven in met als doel om afval te verminderen en zorg voor de planeet te stimuleren. Het gebruikte papier wordt in balen geperst die vervolgens naar de papierfabriek Steinbeis worden getransporteerd en verwerkt. Dit eenvoudige proces zorgt voor 100% gerecycled papier dat zorgvuldig is verwerkt zonder enige schadelijke middelen voor het milieu zoals chloor, chloordioxide of andere gehalogeneerde chemicaliën.

Een product is Easy on the Planet als het over minimaal een van de onderstaande certificaten beschikt: Deze kunt u vinden bij de omschrijving van het artikel.