Als je schrijfwaren, viltstiften, potloden en correctiemiddelen wilt kopen, kun je dit doen via onze webshop Company Supplies. Onze webshop biedt een breed assortiment aan kantoorartikelen en schoolbenodigdheden.

Om te beginnen, kun je naar de website van Company Supplies gaan en daar de zoekfunctie gebruiken om specifiek te zoeken naar schrijfwaren, viltstiften, potloden en correctiemiddelen. Je kunt ook filteren op merk, kleur, type punt en eventuele andere specificaties om precies de producten te vinden die je nodig hebt.

Als je de gewenste items hebt gevonden, kun je ze aan je winkelwagen toevoegen en doorgaan naar het afrekenproces. Hier kun je je gegevens invullen, zoals je naam, adres en betaalinformatie. Volg de aanwijzingen op het scherm om je bestelling te voltooien en te betalen.

Company Supplies zorgt dan voor de levering van je bestelling. Houd er rekening mee dat er mogelijk verzendkosten en levertijden van toepassing zijn.

Als je vragen hebt over het bestelproces of de producten, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!