Naast schrijfwaren, verpakkingsmaterialen en kantoorbenodigdheden, biedt onze webshop Company Supplies ook een breed scala aan facilitaire producten, zoals schoonmaakmiddelen, kantinebenodigdheden en andere kantoorfaciliteiten. We hebben ook een selectie zit-sta bureaus en bureaustoelen beschikbaar.

Om facilitaire producten te vinden, kun je naar de website van Company Supplies gaan en daar de zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar specifieke items zoals schoonmaakmiddelen, kantinebenodigdheden, afvalbakken en meer. Je kunt ook naar de betreffende categorieën navigeren om ons volledige assortiment te verkennen.

Voor zit-sta bureaus en bureaustoelen kun je zoeken naar die specifieke termen in de zoekbalk of bladeren door de categorie "Kantoormeubilair". Je kunt verschillende modellen en stijlen bekijken en de productbeschrijvingen lezen om meer te weten te komen over de kenmerken en specificaties van de producten.

Zodra je de gewenste facilitaire producten, zit-sta bureaus en/of bureaustoelen hebt gevonden, kun je ze toevoegen aan je winkelwagen en doorgaan naar het afrekenproces. Vul je gegevens in en volg de instructies om je bestelling te voltooien.

Als je vragen hebt over het bestelproces, de specificaties van de producten of eventuele andere zaken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!