Verzendetiketten zijn speciale etiketten die gebruikt worden om adressen en verzendinformatie op pakketten en zendingen aan te brengen. Deze etiketten kunnen gemakkelijk worden afgedrukt op een gewone printer en vervolgens op de verzenddozen of enveloppen worden geplakt.

Labeletiketten A4 zijn een specifiek type etiketten die bedoeld zijn om op een volledige A4-pagina te worden afgedrukt. Deze etiketten kunnen worden gebruikt om meerdere verzendetiketten tegelijkertijd af te drukken, wat handig kan zijn bij het verwerken van grote hoeveelheden pakketten.

Avery en Herma zijn bekende merken die gespecialiseerd zijn in de productie van etiketten en labelproducten. Ze bieden een breed scala aan etiketten, waaronder verzendetiketten, labeletiketten en andere soorten etiketten voor verschillende toepassingen.

Verzenddozen zijn essentiële verpakkingsmaterialen voor het veilig verzenden van producten. Ze zijn meestal gemaakt van karton en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en sterktes, afhankelijk van het gewicht en de grootte van de te verzenden artikelen.

Verpakkingstape van Tesa en Staples zijn merken van hoogwaardige tape die gebruikt worden voor het sluiten en beveiligen van verzenddozen. Deze tapes zijn vaak voorzien van een sterke kleeflaag en zijn bestand tegen scheuren en beschadigingen, waardoor de verpakkingen veilig afgesloten kunnen worden tijdens het transport. De tapes zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Bestel gemakkelijk Via Companysupplies.nl